A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

FC Bihor şi-a prezentat noile achiziţii şi echipamentul de joc pentru sezonul 2012-2013
Ştiri

FC Bihor şi-a prezentat noile achiziţii şi echipamentul de joc pentru sezonul 2012-2013

 23.08.2012, 20:11
În cadrul unei festivităţi care s-a desfăşurat joi seara în Complexul Lotus Center, clubul de fotbal FC Bihor şi-a prezentat noile achiziţii ale acestei veri, care au completat lotul de jucători pentru sezonul competiţional 2012-2013, dar şi echipamentul de joc pe care orădenii îl vor folosi în următoarea ediţie de campionat.

În prezenţa câtorva oficialităţi, precum viceprimarul Ovidiu Mureşan, antrenorul emerit Emerich Jenei, directorul clubului Crişul, Ionel Bungău, sau directorul LPS Bihorul, Dan Matei, a întregii echipe, în frunte cu staff-ul tehnic, dar şi a reprezentanţilor mass-media, a suporterilor sau a unor foşti jucători şi antrenori ai clubului de fotbal fanion al judeţului, conducerea FC Bihor i-a prezentat pe cei patru care au completat lotul de jucători în această vară. Este vorba despre atacantul Adrian Voiculeţ, fundașul Andrei Tânc, mijlocașul George Korudjiev şi apărătorul Ognijen Sinik.

Atacantul Adrian Voiculeţ a revenit la FC Bihor, la vârsta de 27 de ani, după ce a mai activat la formaţia fanion a judeţului în perioada 2006-2007, când a disputat sub tricoul "roş-albastru" 23 de jocuri, marcând şi 10 goluri. Adrian Voiculeţ născut la data de 10 iunie 1985, la Sibiu, şi care măsoară 1,80 m, având 79 kg, a revenit la Oradea de la CS Mioveni, dar el a mai evoluat în cariera sa la Industria Sârmei Câmpia Turzii, Unirea Alba Iulia, FC Argeş, UTA şi FC Braşov. Voiculeţ va purta la FC Bihor tricoul cu numărul 13.

Andrei Tânc, este fundaş central şi la 26 de ani se reîntoarce, de asemenea, la FC Bihor, după ce a mai evoluat pentru formaţia orădeană în perioada 2009-2010. El s-a născut pe 3 octombrie 1985 şi a venit la Oradea de la Voinţa Sibiu. Tânc va evolua la FC Bihor în noul sezon cu numărul 25.

George Asenou Korudjiev este bulgar, are 24 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş central. El s-a născut pe dată de 2 martie 1998, are 1,72 m înălţime şi 72 kg greutate, a venit la FC Bihor de la Kaliakra Kavarna, din prima ligă bulgară. Numărul cu care va evolua Korudjiev la FC Bihor în următorul sezon va fi 16.

În fine, dar nu în ultimul rând, Ognjen Sinik este sârb, are 25 de ani, evoluează pe postul de fundaş stânga şi s-a născut în localitatea Gradiska, pe data de 27 octombrie 1986. El are 1,77 m şi 76 kg şi a venit la Oradea de la echipa sârbă Srem SM, dar a mai evoluat în cariera lui la: Sindelic Belgrad, Dinamo Pancevo, Mladost Apatin, precum şi în Superliga din Albania, la FK Tirana.

După prezentarea jucătorilor transferaţi în această vară, a fost prezentat apoi şi echipamentul cu care FC Bihor va aborda noul sezon competiţional. În faţa celor prezenţi Andrei Popescu a prezentat echipamentul pentru portari, fundaşul Iulian Petrache, echipamentul alb, cu inserţii roşii, echipament pe care echipa orădeană îl va folosi în jocurile din deplasare, iar căpitanul Sergiu Oltean, echipamentul principal, în culorile clubului, roşu şi albastru, echipament pe care bihorenii îl vor folosi în special în jocurile de pe teren propriu.

De precizat faptul că suporterii pot achiziţiona, de la sediul clubului FC Bihor, de pe strada Iosif Vulcan, nr. 11, tricouri cu noul echipament al orădenilor, personalizat, inscripţionat cu numărul jucătorilor favoriţi. Preţul unui tricou este de 175 de lei.

În încheiere, conducerea clubului, prin vocea preşedintelui Șerban Morcan a ţinut să reamintească faptul că abonamentele pentru noul sezon la jocurile de pe teren propriu al FC Bihorului vor fi de 100 de lei, preţul unui bilet de intrare la joc va rămâne de 10 lei, iar femeile, pensionarii, copii sub 14 ani şi, noutatea, liceenii, pe bază de carnet de elev, vor avea acces gratuit pe stadion.

Jucătorii nou-veniţi, antrenorul Gheorghe Ghiţ, preşedintele Șerban Morcan, s-au declarat încrezători în privinţa noului sezon fotbalistic pentru echipa de fotbal fanion a judeţului, lucru pe care l-au exprimat, de altfel, şi viceprimarul Ovidiu Mureşan şi reputatul antrenor Emerich Jenei.